Masia en venda a Casa s/n, Odèn

Precio 220000 €

Masia catalana situada a Odén. Un lloc per a amants de la natura i de la tranquil·litat.

Masia catalana situada a Odén. Un lloc per a amants de la natura i de la tranquil·litat, on desconnectar.

DISTRIBUCIÓ

La finca consta de 2,500 m quadrats amb una casa i un paller. La casa disposa de tres plantes. Al primer hi ha el garatge i una sala polivalent. A la primera hi ha un gran menjador una cuina amb llar de foc de llenya, 3 habitacions, un bany complet i un traster. Des d´aquest s´accedeix a la sala polivalent ia la segona planta. En aquesta planta disposa de 2 habitacions, un despatx i traster. Al mateix nivell també hi ha una sala on hi ha exposades eines pertanyents a la casa que podria fer servir com a habitació o sala d'estar.

El paller disposa de 2 nivells un com a garatge i un altre es podria fer servir com a sala d'esdeveniments. La supercie és de 63m quadrats

DETALLS

La casa disposa de 6 habitacions, però pot allotjar fins a 16 persones ja que disposa duna habitació amb lliteres més altres espais que es podrien habilitar com a habitacions. La casa disposa daigua, llum, i cobertura de mòbil.

ENTORN

La casa està situada a una zona rural a la comarca del Solsonès Odèn amb paisatges únics amb turisme de proximitat. Té una altitud mitjana de 1100 metres on gaudir d´excursions, grans extensions de bosc, rius i fonts. Situat a dues hores de Barcelona ia mitja hora d'Andorra.

Més informació

Sol·licitar informació