Venda d’immoble i negoci a la carretera del Miracle 30, Cardona

Precio 280000 €

Local Comercial a Cardona amb baixos i primera planta

Oportunitat única al cor de Cardona! Presentem aquest magnífic local comercial amb cansaladeria a ple rendiment, ideal per a emprenedors i empresaris del sector alimentari. Amb una superfície construïda de 685 m² i 670 m² útils, aquest immoble es distribueix en dues plantes i compta amb 6 estances i 2 banys, oferint un ampli espai per desenvolupar el teu negoci.

La botiga, situada a peu de carrer i en una cantonada estratègica, disposa de dos aparadors que asseguren una excel·lent visibilitat i captació de clients. La façana de 10 metres lineals i la calefacció garanteixen un ambient acollidor tant pels treballadors com pels clients. A més, el local està completament equipat i en ple funcionament, incloent una cambra frigorífica i un despatx als baixos.

El garatge amb magatzem té una entrada per a vehicles de gran volum, facilitant la logística i emmagatzematge. A la part posterior, el magatzem ofereix múltiples possibilitats dús. Un muntacàrregues connecta amb la primera planta, on hi ha un obrador totalment equipat, una altra cambra frigorífica, magatzem i bany vestidor. Cal destacar que hi ha la possibilitat de canviar l'ús del primer pis per a habitatge, cosa que afegeix un valor extra a l'immoble.

Aquest local comercial també compta amb sortida de fums i una cuina completament equipada, cosa que el fa perfecte per continuar amb l'activitat actual o adaptar-lo a noves idees de negoci. No perdeu l'oportunitat d'adquirir aquest immoble o l'immoble més negoci en una ubicació privilegiada. Contacta'ns per a més informació i visita aquest espai comercial excepcional!

Més informació

Sol·licitar informació