Casa / Xalet aparellada en venda a Graells 35, Cardona

Precio 49500 €

Casa de poble en bon estat

Benvinguts a aquesta encantadora casa de poble a la històrica ciutat de Cardona! Aquesta propietat es troba en una ubicació privilegiada, a prop de l'Arxiu Històric i el Portal de Graells, dos dels llocs més emblemàtics de la ciutat.

La casa compta amb baixos disponibles, ideals trastera amb capacitat per a biciclestes o moto. Al primer pis, podràs condicionar l'habitatge al teu gust, mentre que al segon pis tindràs l'oportunitat de reformar-lo completament i crear una llar a mida.

A la sala sota teulada, podreu gaudir d'un espai acollidor i ple d'encant. A més, la propietat compta amb una meravellosa terrassa amb vistes al castell, el lloc perfecte per relaxar-se i gaudir de les vistes.

La calefacció de gasoil té capacitat per escalfar tots dos pisos, i tant l'aigua com la llum estan disponibles als dos pisos. Cal destacar que compta amb una cèdula d'habitabilitat vigent al primer pis. No us perdeu l'oportunitat d'adquirir aquesta propietat plena de potencial!

No perdis l'oportunitat d'adquirir aquesta propietat única a una de les ciutats més boniques de la província de Barcelona. Contacta'ns per a més informació!

Més informació

Sol·licitar informació